Product Line

Járműipar - Szivárgás vizsgálat & nyomáspróba

Gépkocsi alkatrészek tesztelése automatizálható

A WEH® gyorscsatlakozók lehetővé teszik a biztonságos & egyszerű nyomás-, és szivárgástesztet az autóipari alkatrészek sorozatgyártása során. Előnyök:

Egyszerű tesztelés – Lerövidült csatlakozási idő – Termelékenység növelése

Csatlakozzon másodpercek alatt belső/külső menetekhez, egyenes csövekhez, furatokhoz, buborákos és galléros csővégekhez, csőkarimákhoz stb. – fárasztó kézfogás nélkül.

Csatlakozási megoldások vakcinázására / szivárgásvizsgálatára / héliumos vizsgálatára üzemanyagvezetékek, motorok, légkondicionáló rendszerek és hőcserélők és hűtőrendszerek, kompresszorok, hengerfejek, befecskendezőszivattyúk, szervo-kormányműrendszerek, üzemanyagtartályok, csőcsatlakozások és átviteli rendszerek.

További kérdése van?
Kérdezze szakértőinket!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Set Descending Direction
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Set Descending Direction
Inquiry List

 

You have no items in your inquiry list.

Read more
Javítsa a termelékenységet az autóipari rendszerek szivárgás- és a nyomástesztelése során
A WEH® autóipari csatlakozói ideálisak az autóipari és a járműrendszerek alkatrészeinek nagy mennyiségű gyártási vizsgálatára. Csökkentik a költségeket, növelik a termelékenységet és a minőséget. A tesztcsatlakozókkal gyerekjáték lesz az autóalkatrész-funkciók szivárgástesztje és nyomáspróbája. A WEH gyorscsatlakozók könnyen csatlakoztathatók több féle menetes, tömlős vagy csővéges alkatrészeihez. Nem kell kézzel meghúzni, nincs szükség villáskulcsokra vagy más menettömítésre. Csak NYOMD rá és kész a csatlakozás.

Back to Top