Termékválaszték

Tesztcsatlakozók a gyártás - szivárgás & nyomáspróbák területére

Gyártás

Leegyszerűsíti az ismétlődő vizsgálati eljárásokat

A gyártás során végzett nyomáspróbának kell lennie gyorsnak és egyszerűnek. Növelje termelékenységét WEH csatlakozók használatával és élvezze a jelentős előnyeket:

  • Biztonságos & szivárgásmentes csatlakozás másodpercek alatt
  • A működési idő csökkentése
  • Költségmegtakarítás
  • Védi a dolgozó kezét a sérülésektől és a megerőltetéstől
A WEH® teszt- és gyorscsatlakozók innovatív választéka lehetővé teszi a gyors fel- és lecsatlakozást a hidraulikus és pneumatikus rendszerekhez, a sűrített levegős, vagy folyadékvezetékekhez (víz, olaj, levegő, stb.) belső vagy külső menetekhez, tömlőkhöz és csövekhez, furatokba, valamint buborékos, galléros, stb. csővégekhez néhány másodperc alatt.

Felkeltettük érdeklődését?
Kérdezze szakértőinket!

Csatlakozási megoldoldások a hidraulikus, pneumatikus és más folyadékos alkalmazásokhoz továbbá nyomástartó edények, folyadékvezetékek, hidraulikus aggregátorok / hidraulikus szivattyúk / hidraulikus blokkok, pneumatikus alkatrészek, légmotorok, motor / motorblokkok, hengerblokkok / hengerfejek, injektorszivattyúk, kormányállványok, hengerek és autóalkatrészek terültére.

Set Descending Direction

Set Descending Direction
Igénylista

 

A lekérdezési listában nincs tétel.

Olvass tovább
WEH Gyorscsatlakozók nyomáspróbákhoz.
A WEH a gyorscsatlakozók széles választékát kínálja a hidraulikus és pneumatikus alkatrészekhez, a folyadékrendszerekhez és sokmásféle típusú alkalmazáshoz történő biztonságos csatlakoztatásra. A gyorscsatlakozók ideálisak a sűrített levegővel, vagy vízzel történő nagynyomású tesztelésre, de más típusú folyadékok esetében is lehetővé teszik a gyors fel-, és lekapcsolást. Ott, ahol sok csatlakoztatásra van szükség a nagy- és alacsony nyomású tartományokban, a WEH folyadékcsatlakozók a megfelelő eszközök.

Alkalmazások: vákuumvizsgálat, nyomáspróba, héliumos tesztelés, funkcióvizsgálat, folyadékos rendszerek feltöltése és lefejtése.

Back to Top