Termékválaszték

Gyorscsatlakozók / Gyors csatlakozások

Gyorscsatlakozók

Szivárgás mentes csatlakozás másodpercek alatt

Csak NYOMD rá és kész a csatlakozás – A WEH® gyorscsatlakozók a legjobbak az ismételt le- és felcsatlakozásokra, a kézi csavarozás, csavarkulcs, egyéb szerszám használata nélkül. A WEH® gyorscsatlakozók néhány másodperc alatt csatlakoztathatók például belső / külső menetekhez, peremes vagy egyenes csövekhez, stb. Mindezek nyújtanak a felhasználónak jelentős előnyöket:

  • A csatlakozási idő lecsökkentése - Termelékenység növelése - Költségtakarékosság
  • Biztonságos és szivárgásmentes csatlakozások
  • Megvédi a dolgozó kezét a sérülésektől és a megerőltetéstől

A WEH gyorscsatlakozók ideálisak nyomástesztelésre, funkcióvizsgálatra (pneumatikus, hidraulikus, olajhidraulikus), vákuumvizsgálatra, héliumos szivárgásvizsgálatra, üzemanyagvezetékek szivárgási vizsgálatára, hűtőközegek töltésére / kiürítésére / tesztelésére gázpalackok, léglegeztető palackok.

További kérdése van? - Szakértőink örömmel adnak választ!

Igénylista

 

A lekérdezési listában nincs tétel.

Olvass tovább
A WEH® gyorscsatlakozók használata csökkenti a csatlakozási időket, egyszerűsíti a munkafolyamatokat és csökkenti az ismétlődő terhelési sérüléseket (RSI), ugyanakkor a költségtakarékosság mellett javítja a gyártási munkafolyamatokat és folyamatokat. Alkalmazások: túlnyomásos tartályok, orvosi gázpalackok, semleges gázok, oxigén, hűtőközegek, lélegeztető palackok (BA); alkatrészek szivárgás- és nyomásvizsgálata az iparban, a hidraulika, a pneumatika, az autóipar, a gázfeldolgozás, a HVAC-R, pl. motorok, hengerek, nyomástartó edények, tömlők, szerelvények, hőcserélők, csövek, tömlők, kompresszorok, tartályok területén. A leggyorsabb csatlakozás belső és külső menetekhez, csövekhez, tömlőkhöz, buborékos és galléros csővégekhez, stb. - Nagy mennyiségű tesztelés lehetősége, nincs torlódás a gyártásoron - Nincs szükség kézi meghúzásra, becsavarásra, szalagokra, menettömítésekre, csavarkulcsokra - Németországban gyártott, kiváló minőségű termék - Vákuumvizsgálattól 1000 bar nyomásvizsgálatig

Back to Top